Ring : 21708921

Akupunktur Nakskov

Akupunktur Nakskov.

Smertebehandling
– akutte smerter
– iskias
– forstuvninger

– knæ smerter
– piskesmæld
– andre pludselig opstået smerter.
– kroniske smerter

Fertilitets behandling
– både første gangs graviditet

– flergangs graviditet

Menstruations problemer

– menstruations smerter
– forlænget cyklus
– ingen cyklus

Øjensygdomme. De øjensygdomme – som øjenlægen ikke kan behandle

Akupunktur og hørelse: Nedsat hørelse eller tinitus.

AMD, Grøn stær, Diabetes øjne, nethinde problemer og mange flere. Mange øjensygdomme kan øjenlægen gøre godt og gratis… Det er selvfølgelig det man vælger. Der hvor de ikke kan… andet end at håbe det ikke bliver værre… Kom…

I 80 % af tilfældene kan vi forbedre synet… Og under specielle forhold – helbrede helt. Der er størst effekt tidligt i sygdomsforløbet…så kom…

Nedsat hørelse: Vi kan i mere end 80 % af tilfældene øge din hørelse… Vi havde en effektiv ung mand i 70’erne, med høreapparat. Han mente ikke,, hans hørelse var blevet bedre efter 20 behandlinger… Selvom vores apparat viste, at han hørelse var blevet 15- 20 % bedre, mente han ikke, han hørte bedre… 3 dage efter kom han lige forbi… Jo, han hørte bedre… Han kunne tale i mobiltelefon uden høreapparat.

Tinitus:Tinitus er en tricky ting. Men… første dag får du to behandlinger, Der skal gå en time fra den 1. behandling slutter, til den anden begynder. Næste morgen skal der være oplevet en ændring… tinitussen skal være højere, lavere eller ændre lyd… Så kan vi hjælpe… har den ikke det… snakker vi om en anden behandling.

Astma: Vi er næsten eksperter. Michael og de fleste af vores børn har astma. Og en de af vores klienter der har astma, kommer når lungerne begynder at snøre sammen…

KOL. En kær veninde var forsøgskanin da vi var akupunktur studerende. En dag hvor hun ankom, hev hun efter vejret som en blæsebælg.
Det tog ikke et minut fra nålene var sat i, til hun kunne trække vejret normalt igen.
Det, der nu var muligt, var, at begynde at motionere så lungerne kunne vedligeholdes.

Kvinde akupunktur…

Menstruations smerter, barnløshed, manglende menstruation,
overgangsalderens problemer,

Alle ovennævnte problemer skyldes ubalance et eller andet sted i kroppen.

Læs eksemplet om den kvinde, vi prøvede at hjælpe med smerter i lænden. Inden vi var færdige med akupunktur behandlingen var hun gravid. Hun og manden havde prøvet i 4 år – de havde børn i forvejen, så er der ingen gratis hjælp hos det offentlige.

En skøn pige på 11 år blev behandlet for muskelsmerter efter fald på hest. Pigen var i døgnpleje og plejemoderen sad i stolen, mens jeg behandlede pigen. Hun fortalte så, at hun fik hedeture om natten og slet ikke fik sovet. 2 behandlinger så var det overstået.

Menstruations smerter og kludder i cyklus… Det kan godt kræve 3 x 3 behandlinger. Vi aftaler enten en fast pris… eller en pris pr. behandling..

Barnløshed: Vi kan ikke sige noget om, hvor mange behandlinger du skal bruge… nogle bliver gravide efter 2 – 3 behandlinger – måske p.g.a. af en anden ubalance,… andre tager det længere tid… Og nogen lykkes det ikke for, men ikke ret mange… Når alt dette er sagt… kom…

Men for alle gælder, at vi fortsætter behandlingen så længe du vil, til max. 5.000,00 kr, og du skal selvfølgelig kun betale for det antal behandlinger du har brug for…. måske 1.000,00 kr. (Det offentlige system tager 50.000,00 kr. hvis du har et barn og bor sammen med faderen.)

Bestil tid og få akupunktur i Nakskov.

Find spørgsmål og svar på akupunktur mod muskelsmerter på Netdoktor