Ring : 21708921

Fodpleje – et spørgsmål om at svæve på lyserøde skyer

Vores yngste datter siger at få fodpleje af far, er som at svæve på lyserøde skyer…. bagefter.

Fodpleje i Bertelsens Klinik er andet end at få “klippet tæerne” og “fjernet hælene”. Foden og underbenet bliver masseret, du bliver trykket på “krampe-punkterne” en kvart zoneterapi og lidt vejledning i selvhjælp, så foden og gangen bevares.

Da Michael lige var blevet færdig med fodpleje uddannelsen, var han hos en skøn ung dame på 83 år, som næsten ikke havde kunne gå eller stå i længere tid, kunne ikke lade være… Hun måtte simpelthen danse, da Michael var færdig..
En skøn livs bekræftende dans.

En skøn kvinde havde neglesvamp, og ville ikke være bekendt at gå med sandaler. Hun blev behandlet gennem 4 måneder, og kunne så få en kunstig negl på…. derefter skulle neglene – også den kunstige – lakeres. Nu var fødderne klar til smukke sandaler..

 

En dejlig dame på ca. 70 år, havde et stort skinnebenssår... Hun fik almindelig fodpleje, men nåle omkring såret, mens fødderne blev behandlet.. Vi har aldrig fået bugt med hele såret, men det er blevet væsentlig mindre… For hos os får du en behandling… og har du brug for nåle til fødder eller underben… så får du det..

Psoriasis på fødderne.. Anni har været så “heldig”, så hun også har denne skavank. Det var Michael,, der ordnede Annis fødder, når de var fulde af store sår. Den forvandling det gjorde, når sårskorper var væk, og den omgivende hud blød, gav Michael den ide, at uddanne sig til fodplejer. Det er Anni og rigtig mange af vores klienter glade for.

Når vi holder foredrag om vores virke, går vi ofte rundt bagefter og taler med tilhørerne. Hvis der er småskavanker – f.eks. en forstuvet ankel, en ligtorn e.l. så behandler vi på stedet… Og mange historier om fodterapi og ligtorne der ikke kan komme ud, er endt ved Michaels skalpel.

Læs om dig og dine fødder – Se mere her