Ring : 21708921

Massage

Ordet massage betyder oversat at ælte metodisk for at helbrede lidelser.

  • iskias
  • forstuvninger
  • spændings hovedpine
  • uro og/eller vand i benene.
  • stress
  • og mange flere forskellige lidelser

MASSAGE FORMER

  • fysiurgisk massage
  • hotstone
  • thai-yoga massage

Massage øger blodgennemstrømningen. Det øger musklernes evne til at restituerer, og derfor er massage virkelig godt, når man bare er almen utilpas…

En af vores faste kunder siger:

Når kroppen giver anledning til piv
så gå til Bertelsen og Viv…

i Nakskov

Rigtig mange af vores klienter er faste massageklienter. De kommer en gang om måneden og får hele kroppen æltet igennem. Sker der noget – et brækket håndled, diagnosticerede diabetes øjne e.l.- kommer de og får behandling  – akupunktur eller zoneterapi.

En yngre kvinde i slut 60’erne bor alene langt ud af en markvej. Hun falder og brækker håndledet. Vi sætter ikke et brud sammen, men når lægerne har gjort deres arbejde, sætter vi nåle i. Det hjælper på smerterne, og for at det skal gro hurtigere. Men massage en gang om måneden, det vil hun have, for ellers gør det  ondt i hele skroget.

Hotstone massage

Det betyder jo bare en massage med varme sten…. Men det er bare så skønt. Man ligger på varme sten på ryggen. Der bliver så lagt varme sten på underliv, mave og hele midterlinjen op til hjertet. Derefter bliver man masseret med varme sten. Først på benene, armene og evt. hals.
Derefter vender man sig om på maven. Nu er ryggen varm og let at massere. Benene bliver også masseret grundigt med varme sten, hvorefter det bliver endeballerne… De gode ømme punkter er nu gennemvarme, og kan æltes….
Det bedste ved Hotstone er, at det er utroligt afstressende, dyrt og dejligt…

Thai-yoga massage giver vi ikke tit. Det er dyrt og måske er det også sådan, at de fleste mennesker vil have Thai-yoga af en thailænder… Men vi bruger rigtig mange af grebene, og teknikkerne. Thai massage er i høj grad udstrækning af alle muskler, sener og led. Men godt er det…

Fysiurgisk massage vi arbejder dybt i væv og muskulatur. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes. Men aldrig dybere end at klienten siger stop. Vi går kun til smertegrænsen. Den massage giver afspænding og giver ro.  Det øger blodgennemstrømning, og udskiller affaldsstoffer, anvendes forebyggende og afhjælpende mod skader. hjælper på muskulære problemer. Det giver ikke mindst en øget kropsbevidsthed, hvilket mange præ-pubertets og pubertets unge ville have rigtig stor gavn af.

Sådan fjerner du myoser – læs artiklen fra Femina