Ring : 21708921

Zoneterapi – afbalancerer og heler de fleste ubalancer.

Zoneterapi har været brugt i hele verden… på forskellige måder.

I Danmark brugte bønderne nogle steder i landet, en spand med kastanjer i laden. Når én fra gården blev forkølet eller fik andre skavanker., gik de i laden og trampede i spanden. Kastanjerne gav zoneterapien og folk blev helbredt eller fik det bedre. Hvis du ikke vil bruge kastanje-metoden, så kom hos os.

Astma: http://bertelsensklinik.dk/.

Zoneterapi behandlinger

Astma er Bertelsens Kliniks Slagskib…. Det er det nød til at være…. for Michael og børnene har astma… det er en nødvendighed, at vi kan det der med at trække vejret., For de, som har det svært med nåle, kan zoneterapi hjælpe, men, hvis du kan holde få nåle ud, så er kombinationsbehandlingen meget effektiv.
Zoneterapi med ekstremt vigtige nåle… måske 3 – 4 stk… det virker næsten altid..

KOL er i terapeutisk forstand identisk med astma. Her er det meget vigtigt at kombinere med motion. Ligesom for astma skal lungerne trænes.

Gigt. Hvis I spørger en reumatolog, findes der mange forskellige slags gigt. I zoneterapi og i akupunktur bruger vi ikke vestlige diagnoser. Vi retter – eller prøver at rette – de ubalancer, der er. Og et gigtanfald kan stoppes, men husk det kræver hvile bagefter. Anni sover typisk 2 timer efter en behandling.

Immunforsvaret. Hvis det halter med immunforsvaret, altså du kan ikke komme af med en forkølelse e.l. er zoneterapi ofte
svaret. Du vil måske finde ud, at der lidt ubalance i lever og lunger e.l..og så retter Michael det sammen med dig.

Well-næs behandlinger? Ikke hos os, men nogle af vores ældre klienter, som kommer en gang om måneden, siger, at de er sikre på, at deres bevægelighed og deres velbefindende skyldes zoneterapien. Er det well-næs når man er 86 år og ofre en zoneterapi, for at bevare bevægeligheden?

Menstruations smerter og/eller kludder i cyklus. Der er ingen tvivl om at akupunktur er den behandling der er mest effektiv. Men for dem med nåleskræk eller manglende lyst til nåle, kan vi også klare det med zoneterapi.

Barnløshed. Vi har haft en kvinder i behandling med zoneterapi for barnløshed. Normalt hilser vi på dem med babyerne når vi handler ind… Og det er jo virkelig livsbekræftende..

Børn og Zoneterapi

Vi har flere gode eksempler på børnebehandling med zoneterapi også kan hjælpe børn.

Emma pige på 1 år

Emma 1 år havde været forkølet og hostet voldsomt. Hun hev efter vejret. Michael sagde, at det lød lige som astma. Men heldigvis er zoneterapien ligeglad med diagnoser. En lille leg med at bytte bolche for en fod. Lidt efter ville Emma gerne have sin fod igen, men den gik ikke. Da den anden fod skulle have en omgang skulle der ynglings vingummien til, for at
Michael kunne få den anden fod.

Da behandlingen var færdig, kravlede hun op på oldefars skød og hang. Der gik ikke 5 min. så hoppede Emma ned,fra oldefar og begyndte at lege. Vi kørte hjem, men allerede efter 5 – 6 km ringede oldemor og sagde; “Hun vil ud at gå. Ned og se på skibe, kan vi det? Hun har været syg i mere end 14 dage.” Michael sagde, at det ville hun have godt af. Forkølelse og den astmatiske vejrtrækning forsvandt…

Jonatan dreng på 4 år

Jonatan 4 år har problemer med en tyktarm, som ikke fungerer optimalt. På almindelig dansk. Han er stort set altid forstoppet. Derfor altid ondt i maven og spiser meget lidt. Dette uholdbart for alle i den lille familie… Så er det godt, man ved hvor man kan få hjælp med zoneterapi.

Den ene gang han blev behandlet, skulle hans mor også behandles. Anni gik ind i privatafdelingen med ham. Han ville sætte sig op i vores lædersofa, da afføringen rendte af ham. “Jeg løfte bare benet lidt. Det kom bare” Knægten var ulykkelig, men vi vidste, behandlingen var lykkedes.

Louise, Mark og alle de andre nattevæddere… Vi kan ingen hokus-pokus, men en god og tæt kontakt mellem Michael og barnet/den unge – vi plejer at klare det på mellem 1 og 4 behandlinger… Men der er vist 1 af de mange børn vi har behandlet, hvor det ikke har hjulpet. Pist…. de skal altså helst ikke være for unge…

Zoneterapi på hænderne – læs om det på Helsenyt